Kontorrengøring udføres med mange års erfaring

Få professionel hjælp til rengøringen af dine kontorlokaler

​De fleste virksomhedsejere kender til vigtigheden af en grundig rengøring af kontorlokalerne. Der er ofte mange medarbejdere samlet indenfor i mange timer om dagen, og typisk luftes der ikke tilstrækkeligt ud. Det er med til at skabe et dårligt indeklima, som blandt andet kan mærkes på medarbejdernes effektivitet og sygefravær.

Hos DanVind står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel kontorrengøring. Vi gør rent i store som små kontorlokaler i blandt andet Randers, Gjerlev og Hadsund, men har du brug for vores hjælp i et andet omkringliggende område, kan vi sikkert også hjælpe dig.

3 fordele ved at vælge os til din kontorrengøring

Der er flere fordele ved lige netop at vælge vores rengøringsfirma, hvis du leder efter en fast leverandør af kontorrengøring. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 3 konkrete fordele ved at lade os varetage rengøringsarbejdet:

  1. Vi har mere end 12 års erfaring
  2. Vi tilbyder faste og konkurrencedygtige priser
  3. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud

Vi rengør overfladerne og pudser vinduerne

Når du vælger at lade os varetage din kontorrengøring, sørger vi selvfølgelig for, at overfladerne bliver grundigt rengjorte og fri for støv og snavs. Dette er dog ikke det eneste, vi kan hjælpe dig med.

Vi kan også tilbyde vinduespudsning både indvendigt og udvendigt, og vi udfører vores arbejde på traditionel vis uden hverken striber på ruderne eller sorte karme.

Kontakt os og få beregnet en pris på en fast aftale eller hør mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores kontorrengøring dækker over, eller hvis du har nogle spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris i form af et uforpligtende tilbud på lige netop den erhvervsrengøring, der matcher dine behov.

Ud over kontorrengøring og vinduespolering kan vi også tage os af dine udendørsområder. Vi tilbyder for eksempel algebehandling, fliserens og facaderens, så din kontorbygning også kommer til at se indbydende ud udefra.​ 

Få et gratis tilbud på kontorrengøring

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du ringes op ?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

DanVind

28609086

Vorhøjvej 10, 8983 Gjerlev J

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 27 44 06 98

E-mail:  admin@danvind.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Tlf-tider:: Hverdag 09-14. Skriv gerne en SMS uden for dette tidspunkt.​