stjerne (farve) 2  MERE END 12 ÅRS ERFARING                                    stjerne (farve) 2   FASTE & KONKURRENCEDYGTIGE PRISER                                          stjerne (farve) 2  Gratis tilbud

Privat rengøring der matcher dine behov

Få professionel rengøringshjælp i hjemmet

Er du træt af at bruge din fritid på at gøre rent i dit hjem, eller får du det slet ikke gjort? Det er de færreste, som elsker rengøring, og som kan finde tid og overskud til det i en travl hverdag. Ikke desto mindre er det vigtigt, at hjemmet bliver rengjort ofte, så der er sundt at opholde sig i hjemmet.

Hvis du ikke har hverken tid, lyst eller overskud til at gøre rent, så lad i stedet for os hos DanVind udføre arbejdet. Vi tilbyder privat rengøring i både Randers, Hadsund og Gjerlev samt i flere andre omkringliggende byer, og vi kommer også gerne en tur forbi dig.

Vi kan rengøre dit hus både indvendigt og udvendigt

Vi kan både tilbyde at rengøre dit hus indvendigt og udvendigt. Privat rengøring i vores virksomhed omfatter naturligvis almindeligt rengøringsarbejde, og du har også mulighed for at tilvælge indvendig og udvendig vinduespudsning.

Derudover tilbyder vi også:

  • Algebehandling af tag og fliser
  • Rensning af fliser
  • Rensning af facade.
  • Kontorrengøring

Vi har mere end 12 års erfaring inden for vores fag, og vi sikrer dig et professionelt og flot resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvad koster privat rengøring?

Hvor meget privat rengøring koster kan variere meget fra hjem til hjem og fra rengøringsfirma til rengøringsfirma. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter vi skal rengøre i dit hjem, hvilken type rengøring du har behov for, og hvor ofte vi skal komme og gøre rent for dig.

Du kan dog altid forvente at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud med en billig pris på den løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi tilbyder altid faste og konkurrencedygtige priser på hjemmerengøring.

Ønsker du en samlet løsning med både privat rengøring og kontorrengøring, har du også mulighed for at få det hos os.

Kontakt os og hør mere om vores rengøringsløsninger

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores rengøringsløsninger, eller hvis du har nogle spørgsmål. 

Få et gratis tilbud på privat rengøring

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du ringes op ?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

DanVind

28609086

Vorhøjvej 10, 8983 Gjerlev J

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 27 44 06 98

E-mail:  admin@danvind.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Tlf-tider:: Hverdag 09-14. Skriv gerne en SMS uden for dette tidspunkt.​