Professionel facaderens

​Er du interesseret i at få udført en professionel facaderens? Så er du landet det rette sted. Ved DanVind hjælper vi både erhvervskunder og private kunder med at lave en grundig facaderens. Vores firma har base i Randers, men vi kører gerne ud til kunder i Gjerlev, Hadsund og omegn.

Der kan være mange gode grunde til at hyre et professionelt mandskab til at sørge for rensning af facaden. Det kan være en større opgave, som kræver både tid og overskud i en hektisk hverdag. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Når vi renser facader, sørger vi for at bruge varmt vand og et højt vandtryk. Derudover gør vi meget ud af at bruge godkendte produkter til kemisk opløsning, hvis facaden er meget beskidt. Vi har med tiden renset mange facader og har stor erfaring på området. Måske du skal være vores næste kunde?

Vi tilbyder:

Slut med beskidte facader

En snavset eller grøn facade er langt fra et kønt syn. Har du længe tænkt på at få gjort noget ved problematikken, kan du med fordel lade os klare opgaven. Som sagt ved vi præcis, hvad der skal til for at gøre facaden pæn at se på igen.

Facaden er oftest det første, vi lægger mærker til, når vi ankommer til et hus eller kigger på en bygning. Derfor kan det gøre meget for synsindtrykket at få renset den i dybden, så huset eller bygningen igen får sit naturlige udtryk. Derudover kan vi også hjælpe med en algebehandling, hvis der sidder alger på facaden.

Vores priser er konkurrencedygtige, men alle priser på facaderens afhænger af opgavens omfang. Derfor vil vi først kunne give dig endelig pris, når vi har vurderet opgaven.

Ønsker du mere info om facaderens? Kontakt os

Mangler du yderligere informationer, eller er du interesseret i en facaderensning? Så kontakt os allerede i dag. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud og en god pris.

Ring til telefon 27 44 06 98, eller send os en e-mail på admin@danvind.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og sende en besked.

Få et gratis tilbud på facaderens

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du ringes op ?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

DanVind

28609086

Vorhøjvej 10, 8983 Gjerlev J

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 27 44 06 98

E-mail:  admin@danvind.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Tlf-tider:: Hverdag 09-14. Skriv gerne en SMS uden for dette tidspunkt.​