Vi tilbyder fliserens hos private og erhverv

Trænger dine fliser til at blive renset? Hos DanVind altid klar til at hjælpe dig med fliserens. Vi er et professionelt firma, som har eksisteret i næsten 20 år, og derfor kan vi varetage enhver opgave. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Randers, Gjerlev og Hadsund.

DanVind står for en grundig fliserens af alle typer fliser, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi tilbyder både rensning og imprægnering af fliser, så de kan blive fine igennem mange år. Vi sørger altid for en god rådgivning om vedligeholdelsen af dine fliser, så du ved, hvordan de holder sig pæne. Hos os får du altid priser som du bliver tilfreds med.

Effektiv fliserens til en fordelagtig pris

Vi benytter altid en højtryksrenser samt de mest effektive rengøringsprodukter, der samtidig ikke slider på de overflader, der rengøres. Derved er du garanteret det bedst mulige resultat, som holder langt ud i fremtiden. Hvis fliserne har fået flisepest, sørger vi for at dræbe og fjerne dem, så fliserne igen kan blive pæne.

Hver opgaver kræver individuel vurdering af prisen, da der er flere faktorer som spiller ind. Vi sørger altid for at give kunden en så god pris som muligt, uanset hvad opgaven lyder på. Du kan være sikker på, at vi kommer til tiden, og at vi altid løser opgaven på den mest optimale måde. Du kan med andre ord trygt lade os komme og foretage fliserens hos dig. Vi kan også hjælpe med en algebehandling.

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi foretage fliserens hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi kommer altid gerne ud og kigger på opgaven, hvorefter vi gratis sammensætter et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 27 44​ ​06 98 eller sende en e-mail til admin@danvind.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt og laver en passende aftale med dig.

Få et gratis tilbud på fliserens

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du ringes op ?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

DanVind

28609086

Vorhøjvej 10, 8983 Gjerlev J

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 27 44 06 98

E-mail:  admin@danvind.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Tlf-tider:: Hverdag 09-14. Skriv gerne en SMS uden for dette tidspunkt.​