Mange års erfaring indenfor vinduespolering

​Trænger dine vinduer derhjemme til en professionel vinduespolering, og leder du efter en erfaren vinduespudser, som kan tage sig af opgaven for dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos DanVind har vi næsten 20 års erfaring og gennem tiden over 1000 tilfredse kunder, som vi pudser og polerer vinduer for. Og det har vi fordi vores mål med opgaven er, at vores kunder altid er tilfredse. Vi efterlader altid vinduerne, præcis som vi har aftalt. Vores kundekreds dækker over private, som især kommer fra områderne omkring Randers, Gjerlev og Hadsund. Vi kører dog også gerne ud til kunder udenfor disse områder, hvis der er brug for vores hjælp til vinduespudsning.

Altid et flot resultat

Vi ser os selv som en vinduespudser, der leverer resultater i høj kvalitet. Får du udført en vinduespolering af os, kan du altid være sikker på, at der ikke efterlades striber på vinduerne, eller at vindueskarmene er sorte. Vi er effektive og grundige i vores arbejde, og det afspejler sig i det færdige resultat, som altid er udført til punkt og prikke. Vi udfører også gennemgående facaderens af huse og bygninger.

Hvad koster vinduespolering hos os?

Vores priser for vinduespolering afhænger i høj grad af opgavens omfang. Derudover er der også prisforskel på, om du vælger kun at benytte os en enkelt gang for at få poleret vinduerne, eller om du ønsker en fast aftale med os, hvor vi regelmæssigt kommer ud forbi dig. Vi kan desuden udføre vinduespolering både være ind- og udvendigt eller kun en af delene – det er helt op til dig. Vi fastsætter derfor altid prisen efter aftale, så er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os og fortælle om den opgave, du ønsker udført.

Vil du booke en tid til vinduespolering? Ring og få et tilbud i dag

Har du spørgsmål angående vores vinduespolering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på polering af vinduer derhjemme? Så kontakt os hurtigst muligt. Vi besvarer gerne spørgsmål eller udarbejder et godt tilbud på din opgave med en pris, der er så billig som muligt.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 27 44 06 98, men du er også velkommen til at skrive på vores e-mail admin@danvind.dk, hvis du foretrækker det.

Få et gratis tilbud på vinduespolering

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du ringes op ?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

DanVind

28609086

Vorhøjvej 10, 8983 Gjerlev J

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 27 44 06 98

E-mail:  admin@danvind.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 15.30

Lørdag og søndag

Lukket

Tlf-tider:: Hverdag 09-14. Skriv gerne en SMS uden for dette tidspunkt.​